шапка сайта

Генно-модифіковані організми: за і проти

Генно-модифіковані організми: за і проти. Бірта Г.О.

В навчальному посібнику розглянуто питання розвитку сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві, якості та безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів, позитивних аспектів трансгенних організмів та основних ризиків їх використання. Посібник розраховано на студентів навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво», а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів.

Видавництво ЦУЛ
Рік видання 2012
Сторінок 128
Ціна 70грн.