шапка сайта

Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства

Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства. П`ятницька Н.О.

Розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту. Наведені методики галузевого аналізу, проектування підприємств готельно- ресторанного бізнесу, розрахунку обсягів реалізації готельно-ресторанного продукту, забезпечення підприємства матеріальними, трудовими і фінансовими ресурсами, формування організаційної структури управління, економічного обґрунтування прийнятих рішень.

Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 14010101 „Готельна і ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.

Видавництво Кондор
Рік видання 2016
Сторінок 407
Ціна 180грн.