шапка сайта

Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі: українська кухня. Новікова О.В.

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі.
Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні.
Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

Видавництво Світ книг
Рік видання 2016
Сторінок 679
Ціна 280грн.