шапка сайта

HoReCa. Том 2. Ресторани

HoReCa. Том 2. Ресторани. Під ред. Мазаракі А.А.

Узагальнено управлінські рішення щодо ініціювання ексклюзивних концептів для реалі­зації стартапів; вибору привабливих локацій; обґрунтування ефективних та енерго­ощадливих будівельних, архітектурних, дизайнерських техно­логій; вибору новітнього устаткування; нала­годження ефективної логістики, організації операційних процесів; реалізації дієвих економічних стратегій; забезпечення ефективного управління персоналом.

Професійне видання є актуальним для успішних власників, професіоналів ресто­ран­ного бізнесу, початківців-рестораторів, інвес­торів, а також студентів, викладачів, науковців та усіх причетних до ресторанної справи.

Видавництво КНТЕУ
Рік видання 2017
Сторінок 312
Ціна 320грн.