шапка сайта

Технология сыра

Основы сыроделия. Фокс П.

Довідник включає всебічний огляд наукових аспектів технології виробництва сиру, підкреслюючи основоположні принципи. Розглянуто хімію і мікробіологію молока для сироваріння, роль заквасок, коагуляцію молока за допомогою ферментів або шляхом підкислення. Значну увагу приділено мікробіології та біохімії дозрівання сиру, смаковим та реологічним властивостям твердого й плавленого сиру, розглянуто сири в якості харчового інгредієнта. Проаналізовано поживні властивості сиру, а також різні методи аналізу сиру.

Fundamentals of Cheese Science. Fox P.

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles.

Видавництво Springer
Рік видання 2016
Сторінок 789
Ціна 5100грн.