шапка сайта

Технологія кондитерських виробів

Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів. Дорохович А.М.

Наведено матеріал із сучасних технологій і технохімічного контролю кондитерського виробництва та харчових концентратів. Під час виконання лабораторних робіт студенти поглиблюють знання з технології, технологічного контролю, фундаментальних дисциплін, таких як хімія, фізика. Розглянуто виготовлення у лабораторних умовах кондитерських виробів і харчових концентратів та їх контроль за органолептичними, фізико-хімічними, структурно-механічними показниками.

Видавництво Інкос
Рік видання 2015
Сторінок 632
Ціна 200грн.
Відгуки:
Очень сильная книга. А главное наша родная. Очень полезна как для студентов так и для работников кондитерских производств (лабораторий и технологических отделов). Абсолютно нет бесполезной информации, очень неплохо продумана и реализована подача материала. Вердикт -- настольная книга для завлаба и главного технолога кондитерского предприятия.

Производство кондитерских изделий