шапка сайта

Харчові добавки в технології хліба

Харчові добавки та цукристі речовини в технології хлібобулочних виробів. Дробот В.І. та інші

В монографії розглянуто питання покращання якості хлібобулочних виробів, виготовлених з борошна з незадовільними хлібопекарськими властивостями, за рахунок застосування таких харчових добавок, як суха пшенична клейковина та ферментні препарати. Висвітлено інформацію щодо використання в рецептурі булочних виробів як альтернативи цукру білого цукристих речовин, отриманих з крохмалю: глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки. Наведено оптимальне дозування харчових добавок і цукристих речовин, їх вплив на якість хлібобулочних виробів, формування структурно-механічних властивостей тіста, перебіг біохімічних і мікробіологічних процесів у тісті, збереження свіжості виробами.

Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», аспірантів, наукових співробітників і працівників виробничих та дослідних лабораторій хлібопекарської галузі.

Видавництво Київ
Рік видання 2017
Сторінок 253
Ціна 300грн.