шапка сайта

Харчова наука і нанотехнології

Нанотехнології і харчова наука. Хернандес. Х.

Розвиток нанотехнологій має свій вплив на харчову промисловість. Завдяки нанотехнологіям покращуються поживні і функціональні властивості цілого ряду харчових продуктів, вони допомагають у збереженні харчових продуктів шляхом додавання антимікробних компонентів або зменшення активності води. Ці та багато інших технологій, що з'явилися останніми роками, здатні докорінно змінити харчову науку і технологію. Ця книга пропонує погляд на деякі з цих технологій і їх інноваційний вплив на виробництво продуктів харчування.

Food Nanoscience and Nanotechnology. Hernández-Sánchez, H

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity. These and many other applications have emerged in recent years to transform food science and technology. This book proposes to look at some of these applications and their effect on food production and innovation.

Видавництво Springer
Рік видання 2015
Сторінок 300
Ціна 3000грн.