шапка сайта

НАССР Управління безпечністю товарів

Управління безпечністю товарів. Бочарова О.В.

Підручник - перше видання курсу дисципліни "Управління безпечністю товарів". У ньому викладено систематизований матеріал щодо розроблення, запровадження та підтримування систем управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на основі концепції НАССР. Окремий розділ присвячено аудитам СУБХП.
Призначено для магістрів напряму підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво". Підручник може бути корисним начальникам підприємств харчової промисловості, аудиторам СУБХП, а також усім працівникам, чия діяльність пов'язана з системами управління безпечністю товарів.

Видавництво Одеса
Рік видання 2014
Сторінок 376
Ціна 370грн.