шапка сайта

Організація виробництва в ресторані

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства. Павлюченко О.С. та інші

Наведено основні напрями розвитку ресторанного господарства. Описано основні типи закладів ресторанного господарства з урахуванням вимог нормативної документації. Викладено особливості оперативного планування виробництва, організації постачання, ведення тарного та складського господарства. Детально охарактеризовано організацію виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства з різною виробничою структурою. Розглянуто основи організації праці виробничого персоналу.
Для студентів ВНЗ, може бути корисною для магістрантів, аспірантів, керівників і працівників закладів ресторанного господарства.

Видавництво НУХТ
Рік видання 2017
Сторінок 227
Ціна 150грн.