шапка сайта

Організація малих підприемств з виготовлення хлібобулочних

Організація, технічне оснащення малих підприемств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Новікова О.В. Алексенко В.О.

В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.

Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, а також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Видавництво Світ книг
Рік видання 2018
Сторінок 196
Ціна 140грн.