шапка сайта

Харчування в піст.

Харчування в піст. Григоров Ю.Г., Семесько Т.М., Синєок Л.Л.

Сьогодні християнська душа нашого народу пробуджується. Вона віднаходить у глибинах своєї пам’яті віковічні високі традиції своїх батьків, намагається долучитися до них, відродитися з ними.
Автори стисло, цікаво й дуже конкретно розповідають про особливості харчування, пов’язані з релігійними святами, підкреслюючи раціональність такого харчування, зокрема постів – очищення фізичного й духовного – з медичної точки зору. Дають перелік і зміст найбільших релігійних свят, розповідають про обряди православ’я, наводять рецепти найпоширеніших традиційних страв під час великих свят – Великодня, Різдва, Спаса та ін.

Видавництво Медкнига
Рік видання 2015
Сторінок 56
Ціна 40грн.