шапка сайта

Фізіологія харчування підручник

Фізіологія харчування. Л.Ф. Павлоцька

Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потребу у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров’я людини.
Призначається для студентів вищих навчальних закладів, фахівців для підвищення рівня знань в галузі раціонального харчування, а також населення з метою опанування культури споживання харчових продуктів.

Видавництво Світ книг
Рік видання 2018
Сторінок 417
Ціна 240грн.