шапка сайта

Технічна мікробіологія

Технічна мікробіологія. Під ред. Л. В. Капрельянца

У підручнику висвітлюються основні питання з технічної мікробіології харчових виробництв: морфологія, фізіологія, систематика, екологія
мікроорганізмів, їхня роль у кругообігу речовин і енергії в природі. Наведені матеріали про роль мікроорганізмів у виникненні харчових захворювань і заходи запобігання їм на підприємствах харчової промисловості та в установах громадського харчування.
Підручник підготовлений за новою програмою в зв’язку з введенням спеціальності «Біотехнологія». Порівняно з першим виданням книга доповнена основними відомостями з генетики мікрооргаізмів, про роль біологічно активних речовин і продуктів на основі пробіотичних культур, про методи промислового використання мікроорганізмів. Розширені та доповнені інші розділи.

Видавництво Олді-плюс
Рік видання 2017
Сторінок 432
Ціна 300грн.