шапка сайта

Розділ 1. КЛАСИФІКАЦІЯ СПОЖИВЧИХ ТОВАРІВ
1.1. Сутність, мета та принципи класифікації товарів
1.2. Методи та системи класифікації товарів
Розділ 2. КОДУВАННЯ ТОВАРІВ
2.1. Мета і значення кодування товарів
2.2. Технологія штрихового кодування та штрихові коли
2.3. Штрихові коди та ідентифікація продукції
2.4. Сфери використання штрихових кодів
2.5. Нормативно-правова база штрихового кодування
Розділ 3. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТОВАРІВ
3.1. Сутність ідентифікації товарів
3.2. Ідентифікація і оцінка відповідності товарів
3.3. Види і засоби ідентифікації
3.4. Способи і методи ідентифікації
Розділ 4. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ТОВАРІВ
4.1. Сутність і види фальсифікації
4.2. Наслідки фальсифікації
4.3. Заходи попередження фальсифікації
Розділ 5. ЗАСОБИ І МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
5.1. Зерноборошняні товари
Ідентифікаційні ознаки крупів
Ідентифікаційні ознаки борошна
Ідентифікаційні ознаки макаронних виробів
Ідентифікаційні ознаки хлібобулочних виробів
5.2. Кондитерські товари
Ідентифікаційні ознаки крохмалю
Ідентифікаційні ознаки натурального меду
Ідентифікаційні ознаки основних видів шоколаду
Ідентифікаційні ознаки карамелі
Ідентифікаційні ознаки цукерок
Ідентифікаційні ознаки печива
Ідентифікаційні ознаки мармеладу
Ідентифікаційні ознаки пастили
Ідентифікаційні ознаки варення
Ідентифікаційні ознаки джему
Ідентифікаційні ознаки повидла
5.3. Плоди та овочі
Ідентифікаційні ознаки субтропічних і тропічних плодів
5.4. Смакові товари
Ідентифікаційні ознаки пива
Алкогольні напої
Ідентифікаційні ознаки алкогольних напоїв
Ідентифікаційні ознаки чаю
Кава
5.5. Харчові жири
Ідентифікаційні ознаки тваринних топлених жирів
Ідентифікаційні ознаки рослинних олій
Ідентифікаційні ознаки маргарину
5.6. Молоко та молочні продукти
Ідентифікаційні ознаки молока
Ідентифікаційні ознаки кисломолочних продуктів
Коров'яче масло
Ідентифікаційні ознаки коров'ячого масла
Сичужні сири
Ідентифікаційні ознаки сичужних сирів
5.7. М'ясо і м'ясні товари
М'ясо
Ідентифікаційні ознаки м'яса
Субпродукти
Ідентифікаційні ознаки субпродуктів
Ковбасні вироби
Ідентифікаційні ознаки ковбасних виробів
М'ясні консерви
Ідентифікаційні ознаки м'ясних консервів
5.8. Риба та рибопродукти
Ідентифікаційні ознаки живої риби
Ідентифікаційні ознаки солених рибних товарів
Копчені рибні товари
Ідентифікаційні ознаки копчених товарів
Рибні консерви
Ідентифікаційні ознаки рибних консервів
Ікорні товари
Ідентифікаційні ознаки ікорних товарів
Розділ 6. ЕКСПЕРТИЗА ТОВАРІВ
6.1. Поняття експертизи, мета, завдання, класифікація
Об'єкти і суб'єкти експертизи товарів
Методи експертизи
Організація і техніка проведення експертизи
6.2. Технологія проведення окремих видів експертиз
Товарознавча експертиза
Експертиза якості товарів
Митна експертиза товарів
Санітарно-токсикологічна експертиза
Ветеринарно-санітарна експертиза
Фітосанітарна експертиза
Екологічна експертиза
ЛІТЕРАТУРА

Повернутися до анотації: