шапка сайта

Технологія кролівництва і звірівництва

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва. Бала В. І. та інш.

У підручнику висвітлені питання походження й одомашнення кролів і звірів кліткового розведення, їх біологічні особливості, м’ясна, шкуркова і пухова продуктивність, породи та основні положення племінної робота. Згідно з сучасними ннрямами розвитку кролівництва і звірівництва охарактеризовані технології утримаїпія, нормованої годівлі, відтворення та розвсдсіпія кролів і звірів, виробництво м’ясної і шкуркової продукції та їх первинної переробки.
Для студентів, викладачів та фахівців галузі кролівництва і звірівництва.

Видавництво Нова книга
Рік видання 2009
Сторінок 272
Ціна 150грн.