шапка сайта

Новий підручник за редакцією В.І. Дробот

Новий підручник за редакцією В.І. Дробот

Книги Віри Іванівни Дробот – завжди подія для спеціалістів-хлібопекарів. За підручниками професора вчиться не одне покоління студентів, а довідник з технології хлібопекарського виробництва став настільним для технологів.
Новий навчальний посібник «Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів» за редакцією Дробот В.І. став результатом багаторічних досліджень авторів й увібрав в себе всі останні досягнення науки в хлібопекарській галузі.
Розглянуто сучасні методи аналізу сировини, вимоги до якості продукції за чинними державними та міжнародними стандартами, методи визначення харчової цінності продукції та багато іншої корисної інформації.